Παράδοση των εσόδων του φιλανθρωπικού αγώνα Φούτσαλ που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου (ΑΕΑΚ)
01/07/2022

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο Πρόεδρος της ΑΕΑΚ, Μαρίνος Χριστοδούλου και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΑΕΑΚ, Στέλλα Χαραλαμπίδου.

 

Στο ΙΝΓΚ έγιναν δεκτοί από τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή και Ιατρικό Διευθυντή, Καθηγητή Λεωνίδα Φυλακτού. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση των εσόδων €3361 τα οποία συγκεντρώθηκαν από το φιλανθρωπικό τουρνουά φούτσαλ που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 1η Μαΐου.  Οι κύριοι Παπαθεοδώρου και Χριστοδούλου υπέγραψαν μια συμβολική επιταγή με τα έσοδα της εκδήλωσης.

 

Στο τουρνουά φούτσαλ το οποίο διοργανώθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου σε συνεργασία με το TELETHON, συμμετείχαν 23 ποδοσφαιρικές ομάδες. Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα της ΜΜΑΔ, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντος Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας, Θωμά Ευθυμίου.

 

Κατά την συνάντηση ο Αρχηγός Αστυνομίας εξήρε την σημασία τέτοιων διοργανώσεων οι οποίες αφενός προωθούν τον αθλητισμό και αφετέρου αναδεικνύουν τις αρετές της φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης προς την συνάνθρωπο μας.

 

Ο Πρόεδρος της ΑΕΑΚ Μαρίνος Χριστοδούλου με τη σειρά του ευχαρίστησε το TELETHON για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση και επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τους υπόλοιπους υποστηρικτές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τον Αρχηγό Αστυνομίας για την αποδοχή τέλεσης της όλης διοργάνωσης υπό την αιγίδα του. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι πέραν της ανάπτυξης του αθλητισμού εντός της Αστυνομίας, σκοπός της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου είναι, μέσω του αθλητισμού, να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο της αποστολής αυτής πραγματοποιήθηκε και η εν λόγω εκδήλωση η οποία είχε τεράστια επιτυχία, η οποία αποτελεί το έναυσμα για συνέχιση ανάλογων πρωτοβουλιών.

 

Τέλος, ο κ. Φυλακτού ευχαρίστησε τόσο τον Αρχηγό Αστυνομίας όσο και τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου για το ευγενικό και θεάρεστο έργο που επιτελούν συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας.

 

Το Τelethon ευχαριστεί τους φίλους αστυνομικούς της ΑΕΑΚ, οι οποίοι με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό διοργάνωσαν αυτή την υπέροχη εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους υποστηρικτές της εκδήλωσης, την Αστυνομία Κύπρου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το International Police Association, την ΚΟΠ, τον Δήμο Λακατάμιας, το ΘΟΙ Λακατάμιας και την Coca Cola Cyprus. 

 


09/02/2023
Aγώνας δρόμου 5 και 10 χλμ την Κυριακή 19/2

27/01/2023
Εκπτωτικός Κατάλογος ΑΕΑΚ 2023

22/12/2022
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος

23/11/2022
Προσφορά για τα μέλη της ΑΕΑΚ

Για Ερωτήσεις/Πληροφορίες

Τηλ.:+357 22 808962

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου

Oδός Ευάγγελου Φλωράκη, τ.κ.1478

Email

cypol.sports@gmail.com