Πραγματοποιήθηκε το 4ο Φιλανθρωπικό τουρνουά Futsal εις μνήμη του Αστυνομου Α’ Θωμά Ευθυμίου
01/05/2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Μαΐου 2022, το 4ο Φιλανθρωπικό τουρνουά Futsal εις μνήμη του Αστυνομου Α’ Θωμά Ευθυμίου το οποίο διοργανώθηκε από τη ΑΕΑΚ στα πλαίσια του TELETHON. 


Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 23 ποδοσφαιρικες ομάδες, με παίκτες εντός και εκτός Αστυνομίας καθώς και μεγάλος αριθμό με μικρούς και και μεγάλους εθελοντές, που βοήθησαν στην εκστρατεία καθαριότητας του Γραμμικού Πάρκου "Περπατώ και Καθαρίζω" . 


Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου ο οποίος ήταν μεταξύ των παρευρισκόμενων και σ´αυτήν τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Σάββας Αγγελίδης Υπαρχηγός Αστυνομίας Δημήτρης Δημητρίου, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Χριστόφορος Μαυρομματης,, η Δήμαρχος Λακαταμειας Φωτουλα Χατζηπαπά, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μυοπαθων Κύπρου Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και πλήθος συναδέλφων και φίλων. 


Αποτέλεσμα της μεγάλης συμμετοχής ήταν η συλλογή πέραν των 3.000 ευρώ που θα δοθούν για στήριξη του ταμείου Telethon, που στηρίζει οικονομικά τις οικογένειες Μυοπαθων Κύπρου καθώς και τα ερευνητικά προγράμματα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής. 


Τις Θερμές μας ευχαριστιες απευθυνουμε σε όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο την σημερινή εκδήλωση μας και ιδιαίτερα στους υποστηρικτές μας, την Αστυνομία Κυπρου, την Πυροσβεστικη Υπηρεσια, τον ΟΚΥΠΥ, την Κυπριακη Ομοσπονδια Ποδόσφαιρου, τον Σύνδεσμο Διαιτητων Κυπρου, το Ινστιτουτο Νευρολογιας και Γενετικης, τον ΟΠΑΠ Κύπρου και τον Διεθνή Σύνδεσμο Αστυνομικών Κύπρου. 


Τα συγχαρητήρια μας σε όλους όσους έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα στις νικήτριες ομάδες


🥇1η Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος,

🥈2η Μ.Μ.Α.Δ-Ε.Α.Ο και 

🥉3η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου. 


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…..

20/11/2022
Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

06/07/2022
Εκπτωτικός Κατάλογος για τα μέλη της ΑΕΑΚ για το 2022

01/07/2022
Παράδοση των εσόδων του φιλανθρωπικού αγώνα Φούτσαλ που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου (ΑΕΑΚ)

27/05/2022
Αγώνας δρόμου - Running Under The Moon

Για Ερωτήσεις/Πληροφορίες

Τηλ.:+357 22 808962

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου

Oδός Ευάγγελου Φλωράκη, τ.κ.1478

Email

cypol.sports@gmail.com